Rigole

Rigole MINI 100

Rigola MINI este un sistem modular pentru aplicatii si instalari simple de tipul privat / casnic. Elementele au lungimi de 500 si 1000 mm si pot fi unite usor cu ajutorul capetelor nut si feder perfect conturate.

Fiecare element de rigola are un stut de evacuare pre-turnat din fabricatie (DN 100). Gratarele cu fante si gratarele tip retea cu marginea lata asigura o trecere continua de la rigola la suprafata adiacenta. In plus fata de utilizarea lor in spatiul privat si de relaxare, rigolele MINI pot fi folosite si pentru zone pietonale, spatii verzi si parcari autoturisme.

Gratarele se fixeaza in rigola si de aceea nu se misca intre pavelele adiacente. Gratarul cu fante face corp comun cu rigola din beton. Folosirea materiilor prime naturale garanteaza compatibilitatea cu mediul.


Rigole TOP

Sistemul multifunctional TOP avand un pret scazut acopera clasele de sarcina A15 pana la C250 cu gratare.

Sistemul multifunctional TOP avand un pret scazut acopera clasele de sarcina A15 pana la C250 cu gratare variate: gratare din otel galvanizat cu fante si tip retea precum si gratare din fonta.

Toate rigolele sunt livrate cu gratarele corespunzatoare pre-asamblate.


Rigole MAXI

Rigola MAXI este o rigola optimizata pentru aplicatii grele cu cateva caracteristici uimitoare.

Contine gratare din fonta ductila cu nervuri transversale, prin urmare o captare a apei marita .

Acest sistem de rigole detine muchie de protectie din fonta ductila cu ranforsari in peretele rigolei si sistem de ancorare sigura datorita talpii longitudinale care previne flotarea.


Rigole PE-HD RECYFIX

Acest sistem de rigole este destinat zonelor comerciale / industriale, zonelor de servicii, aeroporturi, porturi.

Sectiune de drenare marita, preia apa mai rapid si extrem de sigur, sectiune de drenare optima iar apa nu traverseaza gratarul.

Nu sunt necesare cleme si suruburi, economie 90% timp(=bani) la montare si demontare, efect de torsiune patentat pentru fixarea gratarelor .


Rigole din Polimer - Beton

Una dintre principalele caracteristici ale rigolelor din polimer beton este greutatea acestora, care este mult mai mică decât cea a rigolelor realizate din alte materiale, iar acest lucru implică o economie semnificativă de timp de asamblare și materiale.

Rigolele din polimeric beton garantează drenarea rapidă, având în vedere rugozitatea scăzută.

Toate canalele au o zonă pre-marcată (cu o varietate de diametre) pentru a avea puncte de colectare verticale. Lungimea standard a unei rigole este de 1 metru.